Wij laten u niet vallen!

06-53 86 9567

info@safetyfirstbv.nl

diensten

Valbeveiliging verplicht

Zodra u werkzaamheden uitvoert op een hoogte vanaf 2,5 meter is een vorm van valbeveiliging verplicht (Arbo Beleidsregel 3.16). Safety First waarborgt deze veiligheid en biedt oplossingen op maat voor ieder project, of het nu gaat om veiligheidsnetten op 5 meter of op 50 meter hoogte. Valbeveiliging moet goed en betrouwbaar zijn.

Montage van veiligheidsnetten

Naast de betrouwbaarheid van de valbeveiliging is ook montage van de veiligheidsnetten zeer belangrijk. Een veiligheidsnet kan kwalitatief nog zo goed zijn, maar als het vangnet niet goed gemonteerd is, vervalt de garantie op een veilige werkplek

Kwaliteit vangnetten

Veiligheidsnetten zijn in vele vormen en maten te verkrijgen.  Wat wij belangrijk vinden is dat al onze veiligheidsnetten voldoen aan de veiligheidsnetten ‘nieuwe norm EN 1263-1 netten’. Deze norm garandeert dat onze veiligheidsnetten van een kwalitatief hoog niveau zijn.

Montage vangnetten

Daarnaast wordt de montage van de veiligheidsnetten met uiterste zorg uitgevoerd volgens de laatste veiligheids- en kwaliteitsnorm ‘EN 1263-1 netten’, zonder dat u in hoeft te leveren aan werkcomfort. De gemonteerde vangnetten worden ieder jaar door onze keurmeesters uitgebreid getest om ieder jaar de veiligheid te kunnen garanderen.

Dakrandbeveiliging

Vallen van hoogte is zonder meer de belangrijkste oorzaak van zware arbeidsongevallen in de bouw. Zeker bij het uitvoeren van werkzaamheden op een dak is het plaatsen van een degelijke collectieve bescherming zowel een noodzaak als een wettelijke verplichting.


Wij laten u niet vallen!


Safety First biedt voor u dè oplossing. Wij hebben diverse randbeveiliging voor vrijwel elke constructie ter beschikking. Vaak is dit in combinatie met veiligheidsnetten. Bij renovatieprojecten word veelal staande randbeveiliging toegepast (steigers). Ook voor deze vorm van dakrandbeveiliging kunt u bij ons terecht.